Spring navigationen over og gå direkte til indhold

 

Sofie Scheibner vinder DM i skills 2023

6 af vores elever deltog i DM i Skills i 2023, men det var altså Sofie Scheibner fra Hasle Blomster i Aarhus der løb med sejren.

Seks af vores allerbedste elever deltog i DM i Skills 2023 i begyndelsen af februar i Fredericia. Efter tre dage med i alt seks opgaver kunne en lykkelig Sofie Scheibner lade sig hylde som Danmarksmester i Skills af børne- og undervisningsminister Mattias Tesfaye foran unge fra alle de deltagende håndværksfag.

Super flot stand

På alle måder tiltrak blomsterdekoratørernes stand sig stor opmærksomhed hos både de officielle gæster og de mange tusinde besøgende. Således besøgte ikke bare HKH Kronprins Frederik den flotte stand, men også Lizette Risgaard, formand i Fagbevægelsens Hovedorganisation og børne- og undervisningsminister Mattias Tesfaye lagde vejen forbi. Alle beundrede de deltagernes flotte håndværk.

Hyldest med tale og bobler

Efter præmieceremonien samledes deltagerne, deres familier, læremestre, venner og bekendte på standen, hvor faglærerne Betina Fravsbøl, Handelsfagskolen i Skåde og Vivian Ullitz, Blomsterskolen Vilvorde stod klar med en flot hyldesttale, bobler og andre lækkerier. Alle deltagere fik overrakt diplomer, og til konkurrencens nr.2 og 3 – Line Graves Johansen, Passiflora i Kjellerup og Anna Bjerrum Pedersen, Karens Blomster i Oksbøl – var der også en flaske champagne.

Tillykke med mesterskabet til Sofie Scheibner, som kommer fra Hasle Blomster i Aarhus. Og til lykke til hendes fem holdkammerater, der alle gjorde en formidabel reklame for blomsterdekoratør-uddannelsen med fornemme opgaveløsninger under hele mesterskabet.

Sofie Scheibner modtager præmie af børne- og undervisningsminister Mattias Tesfaye

Om DM i Skills

Næste års DM i Skills har Roskilde som værtsby, der glæder sig til at byde velkommen i dagene 18.- 20. april ved Roskilde Kongrescenter og i bydelen Musicon – samt en række festivaltelte, der opstilles for at få plads til det store mesterskab. Roskildes borgmester Tomas Breddam fik overrakt den berømte Skills-stafet fra Fredericias borgmester Steen Wrist.

DM i Skills 2023 blev besøgt af 51.000 uddannelsessøgende unge.

Aktuelle nyheder fra Floristen Danmark

Læs vores seneste nyheder og nyhedsbreve, og bliv klogere på hvad der rør sig i vores forening.

Bliv medlem

Bliv medlem af Floristen Danmark og vær med i et stærkt fællesskab.

Om Floristen Danmark

Vi er en brancheforening for selvstændige blomsterhandlere og florister, som med en bestyrelse og 11 lokalafdelinger driver en sund forening for vores medlemmer.

Bliv blomsterdekoratør

Kunne du tænke dig et kreativt og selvstændigt job, så er en uddannelse til blomsterdekoratør et godt valg. Det er samtidig et job, som du kan bruge internationalt. Vores uddannelse er blandt de bedste i verden, og danske florister er eftertragtede over alt.