Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Find en lokal florist


Indtast by eller postnummer, og vi hjælper dig med at finde dygtige florister i det område,
du ønsker blomsterne leveret i.

Bestil blomster direkte hos den lokale blomsterhandler

HÅNDVÆRK - FAGLIGHED - KUNDESERVICE

Floristen Danmark er en branche-forening med Danmarks bedste blomsterhandlere og florister som medlemmer. Du har som forbruger garanti for håndværk, faglighed og optimal kundeservice, når du vælger at bestille dine blomster direkte hos den lokale fagblomsterhandler i alle egne af landet.

Alle vores medlemmer er fag-uddannede og står klar til at hjælpe dig med en smuk blomsterhilsen til enhver anledning uanset, om det er en buket til et kært familiemedlem, en kærlighedsbuket til Valentinsdag, brudebuketten og bryllupsblomster, jubilæer og runde fødselsdage eller smukke binderier til en sidste hilsen.

Medlemmer af Floristen Danmark er med i et stærkt netværk af branchens professionelle udøvere og samtidig med til at sikre branchens fortsatte succes og fremgang.

Find din lokale florist  ved at indtaste by eller postnummer, og bestil direkte hos den lokale blomsterhandler.

ANNONCE

 

Bliv klogere på...

Mors dag

Hvert år siden 1929 har vi danskere fejret Mors Dag på den anden søndag i maj måned. Men hvad er egentlig baggrunden for denne dag?

Bryllupsdage

Uanset hvor længe man har været gift, er bryllupsdagen noget helt specielt. I de første 25 år har hver bryllupsdag sit eget navn, hvorefter der er et spring for hvert 5. år.

Historien om Valentin

Valentinsdag er den 14. februar - og hermed chancen for at vise sin kærlighed til den udkårne eller måske blot udtrykke et stille 'jeg-kan-godt-lide-dig' til en god ven/veninde.

Bliv medlem

Bliv medlem i dag og få staks en lang række stærke medlemsfordele:

  • Rabat på brændstof
  • Fordelagtige forsikringer
  • Vinindkøb
  • Kvalitetschokolade
  • Webshop-løsning
  • ... Og meget mere...

Citiationstegn

Hvis man gerne vil udvikle sig gennem kurser, workshops og demonstrationer, så er et medlemskab af Floristen Danmark en rigtig god investering. 


Vibeke Albjerg, MultiFlower Design

Bliv blomsterdekoratør

Kunne du tænke dig et kreativt og selvstændigt job, så er en uddannelse til blomsterdekoratør et godt valg. Det er samtidig et job, som du kan bruge internationalt. Vores uddannelse er blandt de bedste i verden, og danske florister er eftertragtede over alt.