Et spændende initiativ for at få flere blomsterdekoratører til at prøve kræfter med konkurrencebinderiet blev særdeles vellykket med 14 forventningsfulde deltagere på plads i Hermans i Tivoli Friheden i Aarhus. Opgavestiller var den regerende danmarksmester Berit Skjøttgaard Laursen, og de mange flotte løsninger blev bedømt af Katharina Albrechtsen og Bjarne Aarhus.

– Vi vil så gerne se nye ansigter i vores konkurrencer, men mange er nervøse for at stille op i konkurrencer, fordi der er så mange myter omkring konkurrencebinderi. Det ønskede vi at modbevise ved at invitere til et prøvemesterskab, så deltagerne kunne få en oplevelse af, hvor spændende og udviklende det er at kaste sig ud i konkurrencebinderi, fortæller Berit Skjøttgaard Laursen, initiativtager til prøvemesterskabet for FD AARHUS.

Hovedsponsor var FlowerAccess, der stod for alle snitblomsterne, mens Proflora sponserede plantemateriale og Nordiq alle tilbehørsartikler.

– En stor tak til vores sponsorer, som virkelig bakkede op omkring prøvemesterskabet med de fineste varer og stor velvillighed, siger Berit Skjøttgaard Laursen, der glædede sig over, at så mange tog imod tilbuddet og fik et spændende førstehåndsindtryk af konkurrencebinderi.