Proflora A/S og Floristen Danmark har indgået en hovedsponsoraftale for en treårig periode omkring sponsorat for alle FD- mesterskaber og deltagelse i Skills. Aftalen omfatter også dansk deltagelse ved internationale mesterskaber som Europa Cup og Eurofleurs.

Der var brede smil, da direktør Jesper Halgren Jensen fra Proflora A/S og formand Jens Poulsen, Floristen Danmark den 23. juni 2021 underskrev en stor hovedsponsoraftale, der løber over de næste tre år.

Aftalen omfatter alle afdelingsmesterskaber og Danmarksmesterskabet samt foreningens deltagelse i DM i Skills hvert år.

Endvidere indtræder Proflora A/S som hovedsponsor for de danske deltagere i Europa Cup 2022 og Eurofleurs 2024 – det europæiske mesterskab for unge florister under 25 år, der finder sted i Tartu i Estland.

– Vi er meget glade for at indgå denne sponsoraftale med Floristen Danmark og på den måde være med til at støtte de mange aktiviteter, som foreningen står for til gavn og glæde for den samlede blomsterbranche, udtalte direktør Jesper Halgren Jensen, Proflora A/S efter underskrivelsen.

Og Jens Poulsen, formand for Floristen Danmark kvitterede med en stor tak til Proflora A/S:

– Det er en meget stor håndsrækning, som Proflora A/S her har givet vores blomsterhandlerforening med indgåelse af denne ambitiøse sponsoraftale. Nu kan vi koncentrere os om at lave nogle rigtig gode afdelingsmesterskaber og et brag af et Danmarksmesterskab til næste år i Odense med Proflora A/S som fast samarbejdspartner. Det gør fremadrettet det hele meget lettere for vores lokalafdelinger at planlægge, når så vigtigt et område som snit og planter er på plads.

Sponsoraftalen mellem Proflora A/S og Floristen Danmark træder i kraft med virkning fra 1. august 2021.

Billedtekst

Direktør Jesper Halgren Jensen, Proflora A/S og formand Jens Poulsen, Floristen Danmark ved underskrivelsen af den 3-årige hovedsponsoraftale for blomsterhandlerforeningen.